Kamis, 03 Desember 2015

Khasiat dan Manfaat Jelly Gamat Gold G

Peptida Mengandungi Manfaat Jelly Gamat Gold G samping Gamma, dalam Jelly Gamat Gold G juga mengandungi protein 86.8%, 80.0% Kolagen, Mineral, Mucopolysaccharide, Glucasaninoglycans (GAGs), sebuah antiseptik semula jadi, Chondroitin, Omega-3, 6, dan 9, Asid Amino Baik untuk menyembuhkan pelbagai penyakit dan mengekalkan kesehaktan kami.

Keberkesanan Jelly Gamat Gold G selain daripada untuk menyembuhkan luka dengan cepat, keberkesanan Jelly Gamat Gold G juga sangat mujarab merawat pelbagai penyakit berbahaya seperti strok, penyakit radang seperti sakit sendi dan gout, kolesterol tinggi, darah tinggi, kencing manis dan lain-lain Selaras dengan ini pakar-pakar penyelidikan berikut mengandungi keberkesanan Jelly Gamat Gold G diuji daratan menyembuhkan pelbagai penyakit.

Menurut Prof Dr Ridzwan Hashim gamat mengandungi Khasiat Jelly Gamat Gold G protein 86% adalah mudah pecah pepsin enzim. Daripada jumlah itu kira-kira 80% dalam bentuk kolagen. Ia adalah sebagai pengikat dalam pertumbuhan tisu tulang dan sendi. Dalam pertumbuhan tulang, kalsium sahaja tidak mencukupi kerana tulang terdiri daripada kalsium fosfat dan kolagen sebagai pengisi. Tanpa tulang kolagen menjadi rapuh dan mudah patah. Sebaliknya jika tanpa kalsium, tulang akan menjadi bergetah. Selain menjaga tulang dan sendi, bersama-sama dengan kolagen keratin bertanggungjawab untuk keanjalan kulit.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar