Sabtu, 28 November 2015

Jelly Gamat Gold G Murah

Jelly Gamat Gold G Murah Original "Sea Cucumber Jelly" ubat herba terbaik mujarab untuk merawat pelbagai penyakit termasuk: alahan, anemia, Gout, Batu Buah Pinggang, Badan Lemah, Darah Rendah, Tekanan Darah, Diabetes, Ekzema, Epilepsi, Hepatitis / Hati, Haid Fasih, jantung, jerawat, kanser, sista, kolesterol, ulser, lupus, Ulser, Migrain, Sakit Sendi, paru-paru, pendarahan, kembung perut, Keradangan, sakit, sesak nafas, strok, Sinusitis, talasemia, batuk kering, Tifus, ovari tumor, vena varikos dan penyakit lain.

Jelly Gamat Gold-G Original "Sea Cucumber Jelly" adalah produk dalam bentuk jeli (tidak kapsul). Terdapat sedikit aroma tetapi tidak terlampau dan tidak mengganggu.

Untuk mengekalkan kesihatan, hanya 1-2 sudu sehari.
Untuk rawatan ringan kepada sakit sederhana, ambil 3 sudu besar sehari.
Untuk terapi kesakitan yang teruk, mengambil 3-4 sudu besar sehari.
Kuasa supaya ia berfungsi dengan lebih cepat, membubarkan satu sudu jeli gamat ke dalam 1/2 sd 1 cawan air suam (200 ml). Kacau sehingga dibubarkan sepenuhnya. Minum penyelesaian sehingga habis. Kaedah ini disyorkan untuk pesakit strok, hepatitis, hati dan darah tinggi yang teruk.

Selamat untuk semua peringkat umur, dari bayi kepada orang tua. Kanak-kanak berusia 1 tahun saya adalah perkara biasa untuk minum Gold-G. http://sutoro.web.id/spare-part-mobil/2255

Tidak ada komentar:

Posting Komentar